Personvernerklæring

Tilbake
Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra brukerne av nettsiden vår, og hva vi benytter dem til.

Vi i Ammehjelpen har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår og se på bruksmønster. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor.

Informasjonskapsler

Ammehjelpen benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.


Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Chrome, Firefox, Safari og så videre, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger:

Ammehjelpen
Postboks 19
2832 Biri
Telefon:  99 26 97 26

Org. nr: 973198572
E-post: 
ammehjelpen@ammehjelpen.no

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:



Kilde: Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.

Informasjonskapsler Google: _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmv, _utmz, _ga.
Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kilde: Addthis

Formål: Gi muligheten til å dele innhold.

Informasjonskapsler: bru, km_ai, km_lv, kvcd, loc, mus, na_id, na_tc, notice_gdpr_prefs, notice_preferences, ouid, psc, tid, uvc, xtc.

Kilde: Ammehjelpen / Wondercode

Formål: Håndtere status gjennom ditt besøk på nettsiden.

Informasjonskapsler: ASP.NET_Sessionld, __atrfs, __atuvc, __atuvs

Nyhetsbrev


Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse. Denne benyttes til å sende deg relevant informasjon om amming og nyheter fra Ammehjelpen generelt. Vi benytter oss av en tredjepartsløsning for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Vi har databehandleravtale med tredjepart.

Ammehjelpen forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kun benytte den til de punktene som er nevnt her. Hvis du eventuelt melder deg av nyhetsbrevlisten og vil at vi skal slette din e-postadresse for godt, ta kontakt, så ordner vi det.

Kontaktskjema for ammerådgivning på e-post

Når du fyller ut vårt kontaktskjema lagrer vi denne informasjonen i vår database og mailsystem. Denne informasjonen (navn, e-post og telefonnummer) vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den. E-posten du sender oss blir videresendt til en ammehjelpers private e-post. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig.

Tilhørende sider 

Via ammehjelpen.no kan du videresendes til ammebutikken.no, samt ammebloggen.no, sider som også er en del av Ammehjelpen. Her følges respektive personvernerklæringer, men personlig informasjon blir behandlet i lik tråd som på ammehjelpen.no.  

Nettsidestatistikk
For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på ammehjelpen.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.



Et hvert besøk på våre nettsider vil også loggføres på servere hos/gjennom vår databehandler og vil inneholde informasjon om IP-adresse, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc. Disse opplysningene benytter vi for feilsøking og utbedring ved eventuelle avvik og deles ikke videre med noen tredjeparter. Loggfilene vil slettes etter 1 år.


Ansvarlig databehandler


Det er til enhver tid daglig leder i Ammehjelpen som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom personopplysningene blir behandlet i strid med reglene.

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål, eller krever retting/sletting av dine personopplysninger, er du velkommen til å sende oss en e-post til ammehjelpen@ammehjelpen.no eller ringe 992 69 726.